Серед паломників-хасидів виявили 22 порушників міграційного законодавства

Серед паломників-хасидів виявили 22 порушників міграційного законодавства

Укрінформ
Працівники Державної міграційної служби спільно з поліцейськими з 1 серпня до 7 вересня виявили в Умані 22 порушників міграційного законодавства серед паломників-хасидів.

Про це інформує пресслужба ДМС, передає Укрінформ.

“Загалом з 1 серпня до 7 вересня працівниками Міграційної служби Черкаської області спільно з співробітниками Нацполіції області в м. Умань були виявлені 22 порушники міграційного законодавства серед паломників-хасидів”, - йдеться у повідомленні.

Як уточнюється, загалом було складено на цих громадян 16 адмінпротоколів за ст. 203 КУпАП та 1 протокол за ст. 204 КУпАП.

“11 прочанам оголошено рішення про примусове повернення до країни походження або третьої країни, стосовно 1 особи Уманським міськрайонним судом Черкаської області прийняте рішення про примусове видворення з території України. Винесено 2 рішення про заборону в’їзду, одне строком на 3 роки, інше – на 5 років. Скорочено строк перебування 5 особам”, - поінформували у ДМС.

Читайте також: На Київщині автобус із хасидами потрапив у ДТП – є загиблий

Окремо зазначається, що за місяць до святкування Рош га-Шана, на початку серпня, в Умань прибуло близько 5 тисяч хасидів, а на початку вересня їх уже налічувалося більше 29 тисяч. Загалом близько 90% брацлавських хасидів прибули в Умань з Ізраїлю, йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, на святкування Рош га-Шана - Нового року за іудейською традицією - до Умані прибули більше 29 тисяч прочан-хасидів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-