На Херсонщині авто в’їхало в дерево: загинули двоє дорослих та дві дитини

На Херсонщині авто в’їхало в дерево: загинули двоє дорослих та дві дитини

Укрінформ
У Херсонській області вночі автомобіль Volkswagen «Touareg» зіткнувся з деревом, у результаті чого загинуло 4 особи, з них 2 дитини, та постраждало 2 дитини.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ДСНС.

"24 жовтня близько 01 год. 00 хв. на автодорозі між с. Давидів Брід та с. Мала Олександрівка Бериславського району внаслідок зіткнення автомобіля Volkswagen «Touareg» з деревом загинуло 4 особи (з них 2 дитини 2006 р.н.) та постраждало 2 дитини (2004 р.н.), яких з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовано до лікарні", - йдеться у повідомленні.

Як поінформували у поліції Херсонської області, на місці автопригоди поліцейські попередньо встановили, що за кермом автомобіля перебував 15-річний мешканець смт Велика Олександрівка. Також в салоні автомобіля перебували односельчани керманича віком 15 та 20 років, а також 21-річний мешканець с.Нова Калуга, які разом з водієм загинули на місці ДТП, зазначив начальник відділу з розслідування злочинів у сфері транспорту Дмитро Думанський.

Читайте також: У ДТП на трасі Київ - Одеса загорілася вантажівка, водій загинув

Ще двоє 17-річних пасажирів (мешканці смт Велика Олександрівка), доставлені в Великоолександрівську центральну лікарню з травмами різного ступеню тяжкості.

Подія кваліфікується за ч.3 ст.286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами" Кримінального кодексу України. Наразі встановлюються всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-