На Херсонщині відбувся онлайн-аукціон із приватизації соледобувного держпідприємства

На Херсонщині відбувся онлайн-аукціон із приватизації соледобувного держпідприємства

Укрінформ
Відбувся онлайн-аукціон з приватизації соледобувного держпідприємства на Херсонщині - ДП «Геройське дослідно-промислове підприємство», під час торгів його вартість зросла в 7,3 разів від стартової.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє сайт Фонду держмайна України.

«22 жовтня відбувся онлайн-аукціон з приватизації Єдиний майновий комплекс державного підприємства «Геройське дослідно-промислове підприємство. На участь в аукціоні зареєструвалися – 9 учасників», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на онлайн-аукціоні вартість ЄМК ДП «Геройське дослідно-промислове підприємство» зросла в 7,3 разів. Стартова ціна – 6 130 331 грн.

Переможець аукціону тепер має підписати протокол про результати аукціону, укласти договір купівлі-продажу і провести розрахунок, після чого процес приватизації ЄМК ДП «Геройське дослідно-промислове підприємство» вважатиметься завершеним, йдеться у повідомленні.

Читайте також: Ковальовський спиртзавод приватизували за понад 23 мільйони

Після цього новий власник отримає: підприємство, основним видом діяльності якого є видобуток солі кухонної харчової осадочної, отриманої шляхом випарювання з морської води Чорного моря у відкрити осадових басейнах.

«Геройське дослідно-промислове підприємство» розташоване на березі Дніпровського лиману, на відстані 70 км від районного центру – м. Гола Пристань. Загальна площа всіх будівель та споруд становить 1 541,28 кв. м.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині шукають інвестора для солепромислу на Рожевих озерах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-