Смерть хлопчика у Черкасах: суд залишив під вартою діда й бабу

Смерть хлопчика у Черкасах: суд залишив під вартою діда й бабу

Укрінформ
Придніпровський суд Черкас продовжив перебування під вартою Вікторії Лясової - бабці померлого у вересні 7-річного хлопчика та Юрія Лясова - його діда.

Таке рішення ухвалив у п'ятницю Придніпровський суд Черкас, передає кореспондент Укрінформу.

Суд знову слухав справу про неналежний догляд Лясової за 7-річним онуком. Засідання на прохання адвоката обвинуваченої тривало в закритому режимі.

Вікторію Лясову взяли під варту ще 31 серпня. Вона підозрюється в залишенні в небезпеці травмованого нерідного онука.

Раніше черкаські правоохоронці повідомили результати судово-медичних експертиз у справі загибелі 7-річного Андрія Лясова та розповіли про допит 2-річної дитини - сестрички загиблого хлопчика.

Читайте також: Смерть хлопчика в Черкасах: у поліції розповіли про розслідування

Також стало відомо, що дід померлого в Черкасах від численних травм 7-річного хлопчика залишиться під вартою ще на місяць. Таке рішення 22 жовтня ухвалив Придніпровський суд Черкас.

Юрія Лясова, якого підозрюють у залишенні травмованого 7-річного онука в небезпеці, взяли під варту 4 вересня. Сьогодні на черговому судовому засіданні йому продовжили запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Поліція відкрила два кримінальні провадження.

7-річний Андрій Лясов потрапив до лікарні 24 серпня з гематомою голови й численними рваними ранами тіла. 5 вересня він помер, не приходячи до тями. Суд заарештував на 60 діб нерідних бабу й діда хлопчика, вдома в яких він перебував під час трагедії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-