У Кривому Розі розшукують зниклого чоловіка, якого ЗМІ пов’язують із померлим братом ексмера

У Кривому Розі розшукують зниклого чоловіка, якого ЗМІ пов’язують із померлим братом ексмера

Укрінформ
У Кривому Розі розшукують 54-річного В’ячеслава Малютяка, який 18 жовтня пішов на роботу і додому не повернувся.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області, передає Укрінформ.

"Про зникнення 54-річного чоловіка до відділення поліції № 4 (Саксаганське) Криворізького РУП 18 жовтня повідомила дружина. За її словами, цього дня чоловік пішов з дому на роботу та до теперішнього часу не повернувся", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Загибель мера Кривого Рогу: поліція розповіла про слідчий експеримент та смертельний постріл

Правоохоронці наводять прикмети зниклого: на вигляд 50 років, зріст 172 см, худорлявої статури, волосся коротке темне з сивиною, особливих прикмет немає. Був одягнений у сорочку бордового кольору, спортивну кофту темно-синього кольору, чорну куртку та джинси.

Водночас ЗМІ із посиланням на власні джерела повідомляють, що Малютяк був близьким знайомим Андрія Павлова, якого 18 жовтня виявили мертвим у власній квартирі. Згідно з офіційним висновком судово-медичної експертизи, смерть Павлова настала внаслідок токсичної дії спиртів.

Читайте також: У Раді з'явився проєкт постанови про вибори мера Кривого Рогу

Як повідомляв Укрінформ, Андрій Павлов - брат загиблого влітку міського голови Кривого Рогу Костянтина Павлова. Останнього знайшли 15 серпня цього року мертвим, із вогнепальним пораненням, на веранді його будинку. Розглядалися три версії щодо цієї події: вбивство, самогубство, необережне поводження зі зброєю; не виключалося доведення до суїциду. Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський заявив, що у цій справі попередньо можна говорити про самогубство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-