Ляшко ініціюватиме відсторонення керівниці охорони здоров’я Запоріжжя

Ляшко ініціюватиме відсторонення керівниці охорони здоров’я Запоріжжя

Укрінформ
Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко ініціюватиме відсторонення керівника охорони здоров’я міста Запоріжжя Вікторії Ушакової. 

Про це йдеться на сайті Міністерства охорони здоров’я України, повідомляє Укрінформ.

“За вчорашній день і в Запорізькій області, і в Україні зробили рекордну кількість щеплень за добу – понад 226 тисяч. І це не межа – регіони можуть і повинні нарощувати темпи далі. Але, на жаль, не всі відповідальні це розуміють, тому буду ініціювати відсторонення керівника охорони здоров’я міста Запоріжжя”, - цитує міністра пресслужба МОЗ.

За даними обласного центру контролю та профілактики захворювань МОЗ, 19 жовтня в Запорізькій області було зроблено 11 512 щеплень.

Читайте також: У 13 школах Львова запрацювали пункти вакцинації для освітян

Також Ляшко заявив, що система охорони здоров'я спроможна робити близько 1,5 млн щеплень на тиждень. В середньому це 220 -250 щеплень на добу в одному пункті вакцинації.

Як повідомлялось раніше, під час поїздки до Запоріжжя Віктор Ляшко взяв участь у відкритті Центру вакцинації. Наразі в обласному центрі вже діють шість центрів масової вакцинації, найближчим часом очікують відкриття ще не менше двох центрів.

Минулої доби в Україні зафіксували 18 912 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19. За весь час пандемії в Україні захворіло 2 679 185 особи, одужало – 2 344 799 особи, летальних випадків – 61 843, проведено ПЛР-тестувань – 13 709 705.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-