В Одесі керуючому рестораном повідомили про підозру за перешкоджання роботі журналістів

В Одесі керуючому рестораном повідомили про підозру за перешкоджання роботі журналістів

Відео
Укрінформ
В Одесі керуючому рестораном повідомили про підозру за перешкоджання роботі та погрозу насильством журналістам.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

За процесуального керівництва прокурорів Суворовської окружної прокуратури Одеси повідомили про підозру адміністратору - керуючому рестораном за фактом перешкоджання законній професійній діяльності журналістів телеканалу «Думская.TV» та погрози насильством (ч. 2 ст. 171, ч. 1 ст. 345-1 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, 4 жовтня 2021 року журналісти знімали відеосюжет щодо фактичного стану справ із закладами громадського харчування у гідропарку «Лузанівка» в Одесі.

"Під час зйомок біля одного з ресторанів, підозрюваний, використовуючи брутальну лайку та погрози застосування фізичного насильства, впливав на журналістів з метою перешкоджання виконанню їхніх професійних обов’язків, вимагав зупинити відеозйомку та наніс удар в область тулуба операторові. Той був вимушений припинити відеозйомку", - ідеться у повідомленні.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють дізнавачі та слідчі відділу поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1 Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Читайте також: Напад на «Схеми»: Наглядова рада Укрексімбанку звільнила Мецгера

Як повідомляв Укрінформ, 11 жовтня Голосіївський районний суд міста Києва обрав голові правління Укрексімбанку Євгену Мецгеру, який фігурує у справі про напад на журналістів програми "Схеми", запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-