«Зелена країна»: на Рівненщині висадили понад 130 тисяч дерев

«Зелена країна»: на Рівненщині висадили понад 130 тисяч дерев

Фото
Укрінформ
Понад 130 тисяч дерев різних порід висадили лісогосподарські підприємства Рівненщині в перебігу реалізації програми Президента «Зелена країна».

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Рівненську ОДА.

До реалізації Програми Президента «Зелена країна» активно долучилися всі лісогосподарські підприємства Рівненщини. В області закладено 21 га лісових культур, висаджено понад 133 тис. дерев.

Також повідомляється, що працівники Висоцького лісгоспу разом з учнями місцевої школи висадили на її території алею червоних дубів. А біля Удрицької школи юні природолюби створили живопліт із самшиту.

Алея ветеранів з’явилася у Клесівській територіальній громаді, а 100 ялівців, ялин, беріз, лип висадили за допомогою лісівників у Сарнах.

Читайте також: «Зелена країна»: на Волині висадили 1 мільйон сіянців дерев

Як повідомляв Укрінформ, у червні цього року Президент Володимир Зеленський оголосив про започаткування екологічного проєкту «Зелена країна», в рамках якого планується за 10 років збільшити площі лісів на 1 млн га і в найближчі три роки висадити в Україні 1 млрд дерев. Кампанія «Великого лісового будівництва», головний драйвер якої - Держлісагентство, стартувала у жовтні.

Фото: rv.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-