На Вінниччині підозрюють 16-річну дівчину у вбивстві матері

На Вінниччині підозрюють 16-річну дівчину у вбивстві матері

Фото, відео
Укрінформ
На Вінниччині у Хмільницькому районі правоохоронці затримали за підозрою у вбивстві матері 16-річну дівчину – жінці завдали близько 30 ударів ножем.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області, передає Укрінформ.

На Вінниччині підозрюють 16-річну дівчину у вбивстві матері / Фото: Відділ комунікації поліції Вінницької області

«Інформація про зникнення 35-річної мешканки Козятинської територіальної громади надійшла до поліції від її свекрухи 9 жовтня. Заявниця повідомила, що жінка зникла напередодні ввечері. Поліцейські під час проведення пошуків виявили жінку мертвою у колодязі водопостачання. Потерпіла загинула від численних ножових поранень. За підозрою у вчиненні злочину затримали її 16-річну доньку», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що поліцейські залучили до розшуку зниклої кінологічну службу. Під час обстеження території села правоохоронці натрапили на сліди крові біля колодязя центрального водопостачання сусіднього недобудованого будинку. У ньому знайшли тіло зниклої жінки, прикидане камінням та старим одягом.

На підставі зібраних слідчо-оперативною групою поліції доказів під підозру у вчиненні особливо тяжкого злочину потрапила неповнолітня дочка загиблої. Дівчину помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Читайте також: На Житомирщині знайшли тіло підлітка у закинутій будівлі

За попередньою інформацією слідства, під час сварки у приміщенні кухні підозрювана нанесла матері близько тридцяти ножових поранень. Після цього на тачці вивезла тіло вбитої на територію нежитлового домогосподарства та вкинула його в колодязь. Аби приховати сліди злочину, зловмисниця прибрала в хаті, сховала свій закривавлений одяг та знаряддя вбивства – кухонний ніж.

Читайте також: У Києві знайшли тіло чоловіка з 18 ножовими пораненнями, нападнику загрожує до 15 років

Підозрювану затримали в процесуальному порядку. Слідчі оголосили неповнолітній зловмисниці про підозру у вчиненні умисного вбивства відповідно до ч.1 ст.115 КК України. За вчинення такого злочину кримінальна відповідальність настає з 14 років. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу – тримання під вартою. За вбивство матері дівчині загрожує до 15 років ув’язнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-