На Львівщині затримали чоловіка, який вбив односельця

На Львівщині затримали чоловіка, який вбив односельця

Фото
Укрінформ
На Львівщині поліцейські затримали зловмисника, причетного до вбивства та замаху на вбивство.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Львівської області.

"Як встановили правоохоронці, 61-річний мешканець одного з сіл Львівського району під час конфлікту вбив одного свого односельця та важко поранив іншого. За скоєне йому загрожує покарання – до п’ятнадцяти років позбавлення волі", - йдеться у повідомленні.

8 вересня близько 22.30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що до продавця одного з магазинів, розташованого у селі Великі Грибовичі за допомогою звернувся закривавлений чоловік.

Правоохоронці встановили особу пораненого – 53-річного місцевого мешканця. В подальшому медики діагностували у нього відкриту черепно-мозкову травму та проникаючі ножові поранення грудної клітини та шиї.

Неподалік магазину правоохоронці виявили тіло ще одного чоловіка – також жителя Львівського району віком 47 років, з тілесними ушкодженнями, без ознак життя. Як встановили медики, причиною його смерті стали ножові поранення у ділянці живота та спини.

Читайте також: На Донеччині вбивцю 14-річної дівчини засудили до довічного ув’язнення

Поліцейські провели комплекс оперативно-розшукових заходів, опитали мешканців, переглянули записи камер відеоспостереження та встановили, що тілесних ушкоджень пораненому та загиблому чоловікам завдав їх 61-річний односелець під час конфлікту.

Правоохоронці встановили місце перебування зловмисника та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України та ч.2 ст.15, п.13 ч.2 ст.115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває.

Як повідомлялося, у Львівській області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули водій та пасажир «Деу».

Фото: @MVS.LVIV

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-