Крапельний полив, кондиціонери та витяжки: на Закарпатті викрили підземну плантацію коноплі

Крапельний полив, кондиціонери та витяжки: на Закарпатті викрили підземну плантацію коноплі

Фото, відео
Укрінформ
У Закарпатській області, на Виноградівщині, поліція виявила підземні нарколабораторії з коноплями. На чорному ринку кінцева продукція коштувала б 5 мільйонів гривень.

Про це йдеться у повідомленні на сайті ГУ Нацполіції в Закарпатській області, передає Укрінформ.

“Співробітники поліції Закарпаття під час санкціонованого судом обшуку виявили дві сховані під землею нарколабораторії з елітною коноплею. На чорному ринку кінцева продукція коштувала би п’ять мільйонів гривень.” - йдеться в повідомленні.

Поліцейські обшукали фермерське господарство з численними теплицями, проте спершу знайшли лише кілька конопляних стебел. Однак у хліві правоохоронці виявили люк до таємного сховку.

"Під землею зловмисник викопав та обладнав дві кімнати, оснащені за всіма технологічними вимогами для вирощування конопель. Зокрема приміщення були обладнані системою крапельного поливу, кондиціонерами та витяжками, пристроями, що збагачували теплицю киснем, датчиками вимірювання рівня світла, тепла та вологи, і навіть пристроями, що вимірювали кислотність ґрунту,” - повідомляють у поліції.

На Закарпатті викрили підземну нарколабораторію / Фото: Національна поліція

Загалом, правоохоронці вилучили зі сховку 684 стебла коноплі.

Повідомляється, що всі рослини елітного сорту були вирощені максимально правильно для отримання з них якнайбільшого наркотичного ефекту.

Читайте також: На Дніпропетровщині поліція знайшла серед соняшників тисячі кущів конопель

Крім цього, в ході спецоперації у “фермера” було вилучено 300 грамів уже висушеної наркотичної речовини, насіння для майбутніх врожаїв та пістолет.

Як повідомляється, 48-річного “фермера” затримали в порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Всі вилучені речові докази скеровані на експертизи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-