Звільнили заручників: у центрі Чернівців провели антитерористичні навчання

Звільнили заручників: у центрі Чернівців провели антитерористичні навчання

Укрінформ
У Чернівцях пройшли тактико-спеціальні навчання за участю правоохоронців, ініційовані Антитерористичним центром при Службі безпеки України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Чернівецькій області.

“28 вересня у Чернівцях відбулися тренування, ініційовані Антитерористичним центром при СБУ. До навчань долучилися співробітники Корпусу оперативно-раптової дії, роти поліції особливого призначення, поліції охорони, вибухотехніки та кінологи ГУНП у Чернівецькій області. За підсумками навчань, організатори оцінили належний рівень професійної підготовки буковинських правоохоронців”, - ідеться у повідомленні.

Читайте також: В аеропорту «Бориспіль» відбулися масштабні навчання

За легендою навчань, терористи захопили заручників у кінотеатрі та висунули місцевій владі низку своїх вимог. Серед них - зустріч із ув’язненим товаришем, відтак - забезпечення безперешкодного перетину кордону України.

Залучивши співробітників усіх відповідних служб, задіяні працівники відпрацювали алгоритм дій під час виконання спецоперації. Правоохоронці провели переговори з умовними зловмисниками, звільнили заручників та затримали «терористів».

Заходи відбувалися у громадському місці в центрі Чернівців з великим скупченням відвідувачів. Завдяки злагодженим діям задіяних підрозділів спецпризначенцям вдалося успішно виконати поставлене завдання та не допустити виникнення надзвичайних ситуацій.

Читайте також: На кордоні з Білоруссю СБУ під час навчань виявила схрон зі зброєю

“Планові тактико-спеціальні навчання за участю правоохоронців на території Буковини відбуваються регулярно. Поліцейські постійно вдосконалюють свої навики під час здійснення тренувальних спецоперацій, відтак рівень їхньої професійної підготовки зростає та покращується взаємодіями між колегами”, - відзначили представники центрального апарату СБУ.

Як повідомляв Укрінформ, у вересні Служба безпеки України провела масштабні навчання з нейтралізації ворожих диверсійних груп поблизу північного кордону з Російською Федерацією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-