На Херсонщині водій на смерть збив військового

На Херсонщині водій на смерть збив військового

Фото
Укрінформ
У Херсонській області автомобіль смертельно травмував велосипедиста, який виявився військовослужбовцем Збройних сил України, поліція встановлює марку авто і особу водія.

Про це інформує відділ комунікації поліції Херсонської області, передає Укрінформ.

“ДТП сталася з понеділка 27 вересня на вівторок 28 вересня. Інформація про ДТП в «Єдиний центр 102» надійшла від 21-річного херсонця близько 00:12. Чоловік повідомив, що на автодорозі Гола Пристань – Скадовськ невідомим транспортним засобом був смертельно травмований велосипедист”, - йдеться у повідомленні.

За інформацією поліції, ця ДТП сталася неподалік від підприємства з обробки сільгосппродукції “Інагро”. На місці події правоохоронці встановили, що потерпілим велосипедистом є 21-річний місцевий мешканець, який проходив службу за контрактом у Збройних силах України.

Попередньо встановлено, що транспортний засіб, який здійснив наїзд на військовослужбовця, - це вантажний автомобіль європейського виробництва.

Велосипедист внаслідок отриманих травм помер.

За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі потерпілого).

Читайте також: На Херсонщині у потрійній ДТП загинули двоє людей

Наразі проводяться слідчо-розшукові заходи зі встановлення транспортного засобу та водія, який ним керував.

У поліції закликали можливих свідків ДТП та громадян, які можуть надати корисну інформацію про обставини скоєння ДТП, терміново зателефонувати за номером “102”.

Як повідомляв Укрінформ, у Миколаївській області у дорожньо-транспортній пригоді за участю мікроавтобуса та вантажівок загинули четверо людей, ще семеро дістали травми.

Фото: hr.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-