На Миколаївщині мікроавтобус потрапив у ДТП: четверо загиблих, семеро травмованих

На Миколаївщині мікроавтобус потрапив у ДТП: четверо загиблих, семеро травмованих

Фото
Укрінформ
У Миколаївській області у дорожньо-транспортній пригоді за участю мікроавтобуса та вантажівок загинули четверо людей, ще семеро дістали травми.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

“27 вересня близько 19:55 на автодорозі “Снігурівка - Калинівка“ перед с. Широке сталася дорожньо-транспортна пригода за участі мікроавтобуса Mercedes-Benz Sprinter, у якому перебували 11 осіб, вантажівок DAF та КАМАЗ із причепом”, - йдеться в повідомленні.

Унаслідок автопригоди 66-річний водій Mercedes та троє його пасажирів, у тому числі 15-річний підліток, загинули на місці. Ще семеро пасажирів мікроавтобуса віком від 29 до 47 років дістали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості та були госпіталізовані.

Зазначається, що водії вантажних автомобілів не постраждали.

Слідчі кваліфікували подію за ознаками ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб). Санкція передбачає позбавлення волі до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до трьох років.

Читайте також: На Херсонщині у потрійній ДТП загинули двоє людей

Установлюються всі обставини автопригоди та її причини.

Як повідомляв Укрінформ, 22 вересня у Миколаївській області на залізничному переїзді локомотив зіткнувся з автомобілем КрАЗ, водій вантажівки загинув.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-