На Харківщині в лікарнях - 4% вакцинованих COVID-хворих

На Харківщині в лікарнях - 4% вакцинованих COVID-хворих

Укрінформ
На Харківщині серед госпіталізованих лише до 4% хворих мають одне чи два щеплення від COVID-19. За весь час пандемії зареєстрована одна смерть від коронавірусу вакцинованої людини.

Це підтвердив на брифінгу, відповідаючи на запитання журналістів, директор департаменту охорони здоров'я Харківської облдержадміністрації Максим Хаустов, передає кореспондент Укрінформу.

«За вчора не було померлих вакцинованих. Один випадок був (раніше - ред.), людина, яка була вакцинована двома дозами», - сказав Хаустов.

Читайте також: Вакцинація в Україні: з часу введення «жовтої» зони перших доз побільшало на 25%

Він не уточнив деталі цього випадку. За його словами, як і в попередні тижні, серед госпіталізованих лише до 4% захворілих мають одне чи два щеплення від COVID-19.

«На вчора в лікарнях було 4% (вакцинованих. - ред.), ця цифра в нас постійна, не змінюється», - сказав директор департаменту.

Читайте також: Вакцинація: що показало опитування

Як повідомлялося, за минулу добу в Харківській області діагноз COVID-19 підтверджено у 547 осіб, одужало 148 хворих, підтверджено смерть 2 людей.

Усього в регіоні зареєстровано 163 400 випадків СOVID-19, із них 149 263 хворих одужало, 3 885 – померло.

За даними ЗМІ, Державний експертний центр МОЗ від початку вакцинальної кампанії отримав 95 повідомлень про летальні випадки серед щеплених від коронавірусу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-