Миколаївський аеропорт очолив новий директор

Миколаївський аеропорт очолив новий директор

Укрінформ
Миколаївський міжнародний аеропорт отримав нового директора – ним став радник генерального директора з наземного обслуговування КП МА «Київ» (Жуляни) ім. Ігоря Сікорського Петро Кизим.

Про це передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу Миколаївської ОДА.

«Петро Кизим призначений в.о. генерального директора комунального підприємства "Миколаївський міжнародний аеропорт" розпорядженням голови облдержадміністрації Віталія Кіма», - йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що голова ОДА визначив термін у шість місяців для того, щоб новий керівник показав ефективність своєї роботи.

У свою чергу, Кизим запевнив, що має власне бачення щодо розвитку аеропорту і надасть свої пропозиції вже найближчим часом.

Кизим у 1999 році закінчив Київський міжнародний інститут інженерів цивільної авіації. З 2013 року по 2020 рік працював на керівних посадах у ТОВ «МАСТЕР-АВІА».

Останнє місце роботи - КП МА «Київ» (Жуляни) ім. Ігоря Сікорського, де він обіймав посаду радника генерального директора з наземного обслуговування (за сумісництвом).

Як повідомляв Укрінформ, Миколаївська облрада визнала роботу директора КП «Миколаївський міжнародний аеропорт» Федора Барни незадовільною і рекомендувала ОДА достроково розірвати з ним контракт.

Читайте також: Миколаївський аеропорт запускає рейси до Тбілісі та Анталії

Депутати дорікнули директору тим, що він не зумів нормально налагодити роботу підприємства, а ще ігнорує звіти перед облрадою, попри те, що підприємство є комунальним.

Також у коментарі кореспонденту Укрінформу голова обласної ради Ганна Замазєєва зазначила, що продати Миколаївський аеропорт наразі не можна, бо у нинішньому вигляді він мало кому цікавий. Туди вкладено багато бюджетних коштів. Отож спочатку треба зробити його привабливим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-