На Херсонщині у потрійній ДТП загинули двоє людей

На Херсонщині у потрійній ДТП загинули двоє людей

Фото
Укрінформ
Поблизу смт Козацьке Каховського району уночі зіткнулися три автомобілі, у результаті загинуло дві людини.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Херсонської області у Фейсбуці.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася минулої ночі близько опівночі на автодорозі Р-47 "Херсон-Нова Каховка-Генічеськ" поблизу смт Козацьке Каховського району. В результаті зіткнення трьох автомобілів двоє чоловіків загинули", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Як повідомив начальник відділу слідчого управління обласного главку поліції Дмитро Думанський, встановлено, що 41-річний водій автомобіля марки «Mercedes-Benz», рухаючись з м. Нова Каховка, перед поворотом на смт. Козацьке, здійснюючи маневр обгін автомобіля марки «ВАЗ-2107», не дотримався безпечного інтервалу, в наслідок чого зачепив указаний автомобіль в районі лівої передньої двері та не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу руху, де здійснив зіткнення з вантажним автомобілем марки «МАН». У результаті ДТП водій та пасажир автомобіля Mercedes-Benz від отриманих травм померли на місці події.

Читайте також: На трасі Одеса-Київ сталася ДТП із пожежею, водій загинув на місці

Подія кваліфікується за ч.3 ст.286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Наразі встановлюються всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Фото: @khersonpolice.official  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-