На Одещині від отриманих у ДТП травм помер поліцейський

На Одещині від отриманих у ДТП травм помер поліцейський

Фото
Укрінформ
На Одещині внаслідок отриманих в ДТП травм помер 32-річний старший оперуповноважений Одеського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ старший лейтенант поліції Володимир Незгодінський.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна поліція.

"Сьогодні, від травм, отриманих в результаті дорожньо-транспортної пригоди, що сталася 24 вересня 2021 на території Одеської області, помер 32-річний старший оперуповноважений Одеського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ старший лейтенант поліції Незгодінський Володимир В'ячеславович", - йдеться у повідомленні.

За інформацією "Думская", ДТП сталася на трасі Одеса-Кучургани. Мікроавтобус правоохоронців Citroen Jumper нібито виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся із вантажівкою МАЗ. Також видання повідомляє, що за кермом службової машини знаходився 28-річний співробітник департаменту внутрішньої безпеки. У салоні мікроавтобуса, окрім Володимира Незгодінського, перебували й інші пасажири: співробітник поліції, а також цивільні особи – 33-річна жінка та її шестирічний син.

Читайте також: У Польщі в ДТП загинув українець

За даними видання, водій та пасажири мікроавтобуса були госпіталізовані. У дорослих було діагностовано закриті черепно-мозкові травми, переломи та інші пошкодження, у дитини - тупа травма живота. Водій знаходиться у важкому стані.

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-