Укрзалізниця змінила схему руху поїздів через карстовий провал на Буковині

Укрзалізниця змінила схему руху поїздів через карстовий провал на Буковині

Інфографіка
Укрінформ
Через карстовий провал на Буковині змінилась схема руху пасажирських поїздів.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомляє Укрзалізниця.

Там зазначили, що ситуація на залізничній дільниці Новоселиця — Мамалига, через яку курсував поїзд №118/117 Чернігів — Чернівці, залишається складною та потребує комплексного рішення. Тому цей поїзд курсуватиме об'їзним шляхом — через Тернопіль та Заліщики.

Через це з маршруту виключені зупинки на станціях: Новоселиця, Ларга, Кам'янець-Подільський та Дунаївці. Укрзалізниця організовує сполучення для пасажирів з вищевказаних станцій так: з Чернівців можна виїхати поїздом №8/7 Чернівці — Київ, до якого "Укрзалізниця" з 27 вересня додає більше вагонів.

Читайте також: Укрзалізниця повідомляє про повторне просідання ґрунту під колією у Чернівецькій області

Також з понеділка поїзд №118/117 Чернівці — Чернігів продовжить курсувати за зміненим маршрутом. Виїзду з Чернівців рейсом №118/117 не буде 1 та 2 жовтня, а також 15 та 16 жовтня. Виїзду з Чернігова цим же рейсом не буде 2 та 3 жовтня, а також 15 та 16 жовтня.

На станціях Ларга, Кам'янець-Подільський та Дунаївці, які виключені з маршруту рейсу №118/117, посадка здійснюватиметься на оперативно призначений поїзд №127/128 Ларга — Чернігів за раніше придбаними квитками на поїзд №117/118. У Гречанах можлива посадка як на поїзд №117/118, так і на №127/128.

При цьому в "Укрзалізниці" зазначили, що для пасажирів, які відправляються з Тернополя та Заліщиків, з’явилася додаткова можливість дістатися Києва, Чернігова або Чернівців, завдяки об’їзному маршруту поїзда №118/117.

Читайте також: Укрзалізниця змінює рух потяга Чернівці - Київ - Чернігів через провалля під колією

Зазначається, що пасажири, які мають квитки зі станцій, де обмежено рух через провал у земляному полотні, можуть здати квиток і повернути кошти. Для цього слід звернутися із заявою та квитком у будь-яку касу вокзалу. Також можна дістатися станцій Ларга або Кам'янець-Подільський і сісти на оперативно призначений поїзд, де діють раніше придбані квитки на поїзд №117/118.

"Укрзалізниця" повідомляє, що вже залучила фахівців з карстових процесів, які аналізуватимуть придатність ділянки Новоселиця — Мамалига для подальшого руху та способи стабілізації земляного полотна.

Як повідомлялось, Укрзалізниця через планові колійні роботи призначила додатковий рейс Інтерсіті+ з Києва до Львова і назад, а також тимчасово змінила розклад швидкісних поїздів на харківському напрямку.

Інфографіка УЗ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-