Укрзалізниця змінює рух потяга Чернівці - Київ - Чернігів через провалля під колією

Укрзалізниця змінює рух потяга Чернівці - Київ - Чернігів через провалля під колією

Укрінформ
Під колією у Чернівецькій області утворилося провалля глибиною близько 6 метрів, тому пасажирів поїзда Чернігів - Київ - Чернівці до кінцевої станції доставляли автобусами, а маршрут у зворотному напрямку пустять через Тернопіль.

Про це у Фейсбуці повідомляє Укрзалізниця, передає Укрінформ.

"У результаті вчорашнього провалу в земляному полотні під залізницею в районі карстових печер на перегоні Новоселиця – Мамалига (Чернівецька область) відновлювальні роботи триватимуть ще щонайменше 10 годин. Це складне просідання ґрунту, внаслідок якого утворилася яма глибиною 6 метрів, тож сюди потрібно засипати великий об’єм землі та гравію", - йдеться у повідомленні.

У зв’язку з цим Укрзалізниця вимушена доставляти пасажирів поїзда № 117/118 Чернігів — Київ — Чернівці від ст. Мамалига (62 км до кінцевої станції) автомобільним транспортом Львівської залізниці.

Читайте також: Не лише негода: Укрзалізниця назвала причини затримки поїздів

Зазначається, що поїзд № 118/117 Чернівці — Київ — Чернігів відправленням з Чернівців о 19:46 вирушить зміненим маршрутом через Заліщики та Тернопіль. З маршруту будуть виключені зупинки на станціях Новоселиця, Ларга, Кам'янець-Подільський, Дунаївці та Гречани — пасажирів із цих станцій буде забрано окремим рейсом згідно з графіком.

"Орієнтовний час затримки прибуття до Києва через об'їзний маршрут та причеплення додаткових вагонів з напрямку Кам'янця-Подільського по ст. Хмельницький становитиме близько 2 годин", - повідомили в Укрзалізниці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-