В Україну йде потепління - на вихідних прогнозують до +23°

В Україну йде потепління - на вихідних прогнозують до +23°

Погода
Укрінформ
У суботу температура повітря в Україні підвищиться, але місцями йтимуть дощі, у неділю стане більш сонячно, очікується помірно тепла погода.

Про це Укрінформу повідомили в Sinoptik.ua.

Зазначається, що погода найближчими днями несприятлива для метеозалежних людей: вони відчуватимуть ломоту в кістках, сонливість, дратівливість, можливе загострення хронічних захворювань.

Читайте також: В Україні посилиться вітер - «жовтий» рівень небезпеки

На заході країни на вихідних очікується температура до +22°, мінлива хмарність. На Закарпатті сонця буде багато, температура вдень до +23°. У понеділок на Закарпатті та в Чернівецькій області збережеться тепла погода, проте на Волині та в Тернопільській області денна температура не перевищить +15°. У Карпатах на вихідних стане значно тепліше, в Івано-Франківську до +21°.

На сході України на вихідних трохи потеплішає, +15...+18°, та знову дощитиме. У понеділок часом накрапатиме дощ, вдень +15°.

У південних областях України у суботу та неділю - комфортна температура повітря, до +23°, без опадів. Сонця побільшає, але вітер із заходу та північного заходу часом буде наганяти хмари.

Читайте також: У вересні в трьох областях очікується дефіцит опадів — кліматологиня

У центрі країни на вихідних очікується до +19°, виняток - Полтавська область, до +14°. У суботу йтимуть дощі у Полтавській та Черкаській областях. На початку наступного тижня денна температура повітря не буде вище +15°, але сонця побільшає.

У Чернігівській та Сумській областях на вихідних +13...+14°, у Київській та Житомирській +15...+17°, хмар на півночі країни поменшає, сонце з'являтиметься частіше.

У Києві на вихідних хмарно з проясненнями, вітер трохи заспокоїться, дощ припиниться. У неділю стане тепліше, до +15°, буде пригрівати сонечко, але дрібний дощик не зможе порушити сонячний настрій. Початок робочого тижня зустріне киян ясним ранком. Денна температура повітря до +14°.

Читайте також: Через 20 років в Україні може не бути зими – Кульбіда

Як повідомили Укрінформу в Українському гідрометцентрі, 28-29 вересня в Україні буде переважно без опадів. Температура вночі 2-8° тепла, вдень 10-16°; на Закарпатті та крайньому півдні країни вночі 6-12°, вдень 14-20°.

За даними синоптиків, 30 вересня та 1 жовтня у західних областях невеликі дощі. Температура вночі 2-8° тепла, вдень 10-16°; на Закарпатті, та півдні країни вночі 6-12°, вдень 14-20°.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-