У Чернівцях пікетувальників не пустили на сесію міськради, сталися сутички з поліцією

У Чернівцях пікетувальників не пустили на сесію міськради, сталися сутички з поліцією

Фото
Укрінформ
У Чернівцях кілька десятків пікетувальників намагалися потрапити на сесію міської ради. Поліція не пускала людей у приміщення, через це сталася штовханина з правоохоронцями та депутатами.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Зокрема, деякі депутати від фракцій "Народний контроль", "Рідне місто" та "Команда Михайлішина" на місці намагалися переконати поліцейських пропустити мітингувальників до сесійної зали. Сталася штовханина.

У Чернівцях поліція не пустила пікетувальників на сесію міськради / Фото: Віталій Олійник

Прибиральники приватної фірми "Порядок в домі", через яких напередодні не вдалося провести засідання сесії, знову прийшли до Ратуші. Вони вимагають поновити розірваний із їхньою фірмою договір на прибирання території міста, оскільки працівники залишаються без роботи.

Читайте також: Постраждалих та затриманих внаслідок бійки під Радою немає - поліція

У мерії ж Чернівців заявляють, що неодноразово попереджали представників підприємства "Порядок в домі" щодо неякісного прибирання території. Через те, що компанія не усунула недоліки у вересні, міськрада розірвала з ними договір в односторонньому порядку. Звільнених із приватного підприємства прибиральників міські чиновники готові працевлаштувати на комунальних підприємствах.

Читайте також: Штовханина в Раді: «Слуга народу» засуджує дії Тищенка і вважає, що Лерос має скласти мандат

Депутати від фракцій "Народний контроль", "Рідне місто" та "Команда Михайлішина", які пізніше потрапили у сесійну залу, заблокували трибуну та пошкодили техніку. Сесія досі не може розпочатися.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-