У Харкові вакцинувалися понад 60% медпрацівників – мерія

У Харкові вакцинувалися понад 60% медпрацівників – мерія

Укрінформ
Понад 60% працівників медичних установ Харкова зробили щеплення від коронавірусу.

Про це повідомила пресслужба Харківської міської ради з посиланням на заступницю міського голови Світлану Горбунову-Рубан, передає Укрінформ. 

«Понад 60% працівників медичних установ міста Харкова зробили щеплення від коронавірусу. Ще багато лікарів перехворіли на COVID-19 і, таким чином, отримали імунітет. Також щеплення зробили близько 85% працівників дитячих садків і шкіл», - зазначила Горбунова-Рубан.

За її словами, за минулий тиждень у місті прищепили від коронавіруса 32,8 тис. осіб.

У дорослих і дитячих поліклініках міста працює 34 пункти вакцинації. Крім того, щодня вакцинуватися можна у ТРЦ «Аве Плаза», а у вихідні - в інших великих торгово-розважальних центрах - «Україна», «Дафі», «Караван».

Читайте також: Вакцинація в Україні: зробили вже понад 11,5 мільйона COVID-щеплень

За словами Горбунової-Рубан, статистика показує, що ті, хто не вакцинувалися, частіше хворіють на коронавірусну інфекцію, і перебіг хвороби - важчий.

Як повідомляв Укрінформ, 20 вересня секретар Харківської міської ради Ігор Терехов зазначив на зустрічі з батьківською громадскістю у Московському районі Харкова, що у Харкові 85% вчителів вакцинувалося проти COVID-19, тому переходу на дистанційне навчання не буде.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-