Біля залізничної станції на Донеччині виявили схрон із вибухівкою

Біля залізничної станції на Донеччині виявили схрон із вибухівкою

Фото
Укрінформ
Служба безпеки України під час проведення контрдиверсійних навчань у Донецькій області виявила реальний схрон з бойовими засобами ураження. Зі схованки вилучили протитанкові міни та вибухівку з електродетонаторами.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресцентр СБУ.

Схрон був облаштований у лісопосадці поблизу магістральних колій залізничної станції «Дружківка».

За оперативними даними, його обладнали учасники незаконних збройних формувань так званої "ДНР" для вчинення диверсій на території регіону.

Під час огляду схрону правоохоронці виявили: 8 протитанкових реактивних гранат; 0,5 кг тротилу і пластиду; 3 протитанкові міни з електродетонаторами; 9 гранат Ф-1, РГД-5 і РКГ-3; запальну міну-гранату; 2 стартові заряди до протитанкової гранати та понад 1,5 тис. набоїв різного калібру.

Читайте також: Контррозвідка затримала бойовика, який штурмував луганське СБУ у 2014 році

Тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин протиправної діяльності і притягнення до відповідальності осіб, причетних до неї.

Заходи із виявлення та знешкодження засобів ураження проводили співробітники Головного управління СБУ в Донецькій та Луганській областях у взаємодії з підрозділами Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Як повідомлялося, співробітники СБУ виявили схрон із військовими засобами ураження та вибухівкою під час антитерористичних навчань у Рівненській області. Арсенал було заховано у лісосмузі поблизу селища Бутове, яке межує з Республікою Білорусь.

Фото: СБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-