На Волині відремонтують дорогу до пункту пропуску «Дольськ» — «Мохро»

На Волині відремонтують дорогу до пункту пропуску «Дольськ» — «Мохро»

Велике будівництво
Укрінформ
На Волині за програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» дорожники розпочали ремонтні роботи на ділянці протяжністю понад 5 км на під’їзді до пункту пропуску «Дольськ» — «Мохро» на кордоні з Білоруссю.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Волинській області у Фейсбуці.

Зазначається, що реконструкція автошляху Р-14 Луцьк — Ківерці — Маневичі — Любешів — Дольськ проводиться за програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво».

«Це третя дорога до кордону з сусідньою Білоруссю, що цьогоріч відновлюється у рамках програми «Велике будівництво», - йдеться у повідомленні.

Дорожники працюють у режимі 24/7. Вони планують не лише оновити покриття, а також облаштувати узбіччя, виконати комплекс робіт з організації дорожнього руху, а у місті Дольськ влаштувати тротуари, пішохідне огородження та лінію зовнішнього освітлення.

В автодорі нагадали, що станом на зараз уже завершено ремонт більше 26 км автошляху Т-03-02 Піща — Шацьк — Любомль — Володимир-Волинський — Павлівка — Горохів — Берестечко — Козин — /М-06/, що веде до КПП «Піща» — «Олтуш». У ремонті ще близько 10 км цієї дороги, з них майже 9 км уже заасфальтовано у верхньому шарі.

Крім цього, наближаються до фінішу ремонтні роботи на 15-кілометровій ділянці автодороги М-19 Доманове (на м.Брест) — Ковель — Чернівці – Тереблече (на м.Бухарест) на під’їзді до пункту пропуску «Дома́нове» — «Мокрани».

На Волині відновлюються також автошляхи до кордону з Польщею. Зокрема, завершено ремонтні роботи на 13 км дороги Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне, що пролягає до КПП «Устилуг — Зосін», у межах реалізації українсько-польського проєкту з розбудови прикордонної дорожньої інфраструктури за Договором між урядами України та Польща про надання кредиту на умовах пов’язаної допомоги.

Читайте також: Реалізація проєкту дороги Одеса – Рені увійшла в активну фазу – Мінстратегпром

Як повідомляв Укрінформ, раніше Президент Володимир Зеленський наголосив, що при реалізації програми «Велике будівництво» особлива увага приділяється інфраструктурі прикордонних областей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-