У Чернівцях чоловік під час руху стріляв в авто, де перебували троє дітей

У Чернівцях чоловік під час руху стріляв в авто, де перебували троє дітей

Укрінформ
У Чернівцях поліцейські оперативно затримали хулігана, який стріляв із пневматичного пістолета по автомобілю місцевого жителя, в якому перебували троє дітей.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

"На момент злочину, окрім дорослих, в автівці перебували троє неповнолітніх. Наражаючи на небезпеку оточуючих, водія та його пасажирів, зловмисник пострілами з пневматичного пістолета пошкодив транспортний засіб потерпілих. За такі хуліганські дії затриманому загрожує до 7 років позбавлення волі", - йдеться у повідомленні.

Як розповіли у поліції, повідомлення про стрілянину надійшло на спецлінію «102» 17 вересня близько 20 години. Зі слів заявника, під час руху на автомобілі «Daewoo Lanos» на одній із вулиць Чернівців, водій легковика «Volkswagen» декілька разів вистрілив у його транспортний засіб і поїхав у невідомому напрямку.

Для з’ясування обставин події за вказаною адресою виїхали співробітники Чернівецького районного управління поліції, оперативники карного розшуку ГУНП і патрульні поліцейські. На пошуки зловмисника було орієнтовано всі наряди поліції на території області.

Після спілкування із заявником та очевидцями правоохоронці попередньо встановили, що на перехресті у потерпілого виникла суперечка з водієм автомобіля «Volkswagen Bora». Кермувальник іномарки почав переслідувати «Daewoo Lanos» і під час руху стріляв по транспортному засобу з предмета, схожого на пістолет.

Читайте також: Стрілянина у цирку: поліція затримала обох чоловіків, які не поділили місце

"В автівці заявника на той час перебувало троє дорослих і троє дітей віком 8, 14 і 15 років. Порівнявшись із автомобілем потерпілих, зловмисник вистрілив у сторону вікон пасажирських дверей і поїхав з місця події. Внаслідок пострілів розбилося скло передніх і задніх пасажирських дверей справа. Внаслідок стрілянини ніхто з людей не постраждав", - розповіли в поліції.

Співробітники поліції швидко встановили транспортний засіб правопорушника, маршрут його руху і місцеперебування. Поліцейські затримали зловмисника – 22-річного буковинця в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. У нього правоохоронці вилучили пневматичний пістолет калібру 4,5 мм та автомобіль.

Читайте також: У Голосіївському районі столиці сталася бійка зі стріляниною

За цим фактом слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікуючими ознаками частини 4 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині поліцейські затримали чоловіка за підозрою у хуліганських діях зі стріляниною – він на полі погрожував працівникам та пошкодив техніку. З'ясувалося, так підозрюваний вирішив помститися компаньйону, проте помилився і потрапив на поле іншого фермера.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-