У Білій Церкві розмалювали пам'ятник Героям боротьби за Незалежність

У Білій Церкві розмалювали пам'ятник Героям боротьби за Незалежність

Укрінформ
Поліцейські Білої Церкви встановлюють обставини пошкоження пам’ятника Героям боротьби за Незалежність України, який розмалював 30-річний чоловік. Свій вчинок він пояснив давніми образами.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Київської області у Фейсбуці.

"Сьогодні зранку до поліції надійшло повідомлення про те, що по вулиці Героїв Небесної Сотні невідомий молодик з балончика розмальовує пам'ятник. Про це до Білоцерківського районного управління поліції повідомила свідок події.

Поліцейські з'ясували, що правопорушник розмалював дзеркальну кулю - Пам'ятник Героям боротьби за Незалежність України, після чого з місця події зник на автомобілі BMW. За лічені хвилини поліцейські батальону патрульної поліції затримали лиходія за місцем проживання та доставили на місце скоєного ним правопорушення", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Вандал облив червоною фарбою сходи КМДА та постамент із прапором

На місці події працює слідчо-оперативна група та документує всі обставини цього зухвалого вчинку. "Особу лиходія встановили, ним виявився 30-річний місцевий мешканець. Свій вчинок він пояснив тим, що колись в минулому йому розмалювали гаражне приміщення і таким чином він вирішив виплеснути свої старі образи. Чому обрав саме цей пам'ятник, він пояснити не зміг", - розповіли у поліції.

Читайте також: На Черкащині чоловік спалив державний прапор, поліція відкрила справу

Молодика затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Як повідомляв Укрінформ, у Житомирі в ніч із 14 на 15 березня невідомі пошкодили пам’ятник Героям Небесної Сотні. Ввечері 15 березня поліція затримала підозрюваного. Ним виявився місцевий житель 1979 року народження.

Фото: facebook.com/pol.kyivregion

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-