На Донеччині ремонтують дорогу Знам’янка – Луганськ – Ізварине

На Донеччині ремонтують дорогу Знам’янка – Луганськ – Ізварине

Велике будівництво
Укрінформ
На Донеччині за програмою «Велике будівництво» триває ремонт автодорогу М-04 Знам’янка – Луганськ – Ізварине.

Як передає Укрінформ, про це повідомили в Службі автомобільних доріг у Донецькій області

«Продовжуємо поточний середній ремонт автодороги загального користування М-04 Знам’янка – Луганськ – Ізварине км 384+820 - км 388+820», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що ця автодорога ІІ категорії (прямує через мм. Дніпро, Донецьк) поширює транспортні зв’язки з загальною мережею доріг України і відіграє важливу роль в економічному розвитку регіону, близького та далекого зарубіжжя. Ділянка розташована біля міста Покровськ.

Проєктом передбачено: фрезерування існуючого покриття; улаштування водовідводу; розчищення, відновлення та укріплення існуючої водопропускної труби; улаштування шару з органо-мінеральної суміші; вирівнювання гарячим крупнозернистим щільним асфальтобетоном.

Також передбачено улаштування верхнього шару покриття із щебенево-мастикового асфальтобетону (ЩМА -20) та укріплення узбіччя шлаком. Завершити роботи по основному проїзду планується до кінця жовтня.

Читайте також: У Миколаєві стартував ремонт об'їзної дороги - фото

Як повідомляв Укрінформ, у 2021 році за програмою «Велике будівництво» планують побудувати та відновити 4 500 км доріг державного значення та 2 000 км місцевих доріг.

Фото: dn.ukravtodor.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-