На Одещині відремонтували ділянку дороги у бік Вінниці

На Одещині відремонтували ділянку дороги у бік Вінниці

Велике будівництво
Укрінформ
В Одеській області за програмою Президента «Велике будівництво» відремонтували ділянку дороги Р-33 Вінниця – Турбів – Гайсин – Балта – Велика Михайлівка – М-16.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Державного агентства автомобільних доріг України (Укравтодор) у Фейсбуці.

Зазначається, що на відремонтованій ділянці були укладені два вирівнюючі шари асфальтобетонного покриття товщиною 6 см і 12 см, а також верхній шар завтовшки 5 см. Крім цього, дорожники на всій протяжності відрізка зміцнили узбіччя щебенево-піщаною сумішшю, нанесли розмітку і встановили дорожні знаки. Наразі на дорозі ведеться влаштування автобусних зупинок, з'їздів і посадкових майданчиків.

Читайте також: Біля кордону з Румунією «реанімують» дорогу вперше за 35 років

На дорозі Р-33 у 2020 році вже були відремонтовані 7 ділянок загальною протяжністю 77 км. У цьому році тут буде відремонтовано 3 ділянки протяжністю 35 км.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Президент України Володимир Зеленський заявив, що дороги, збудовані та відновлені в ході програми «Велике будівництво», мають стати вітриною України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-