Стало зле на фізкультурі: полтавська поліція з’ясовує обставини смерті 10-річної дівчинки

Стало зле на фізкультурі: полтавська поліція з’ясовує обставини смерті 10-річної дівчинки

Укрінформ
У Полтаві правоохоронці встановлюють обставини смерті 10-річної школярки.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

Зазначається, що до правоохоронців Полтави 15 вересня надійшла інформація від медичних працівників Дитячої обласної лікарні, що в реанімації закладу померла дитина.

За попередньою інформацією слідства, дівчинка навчалася в ліцеї №33 Полтавської міської ради. На уроці фізкультури їй стало зле й вона втратила свідомість.

«Медпрацівник школи та вчитель фізкультури одразу розпочали реанімаційні заходи та викликали карету екстреної медичної допомоги. Швидка, яка приїхала на виклик, доставила дитину до лікарні, але, на жаль, врятувати життя дівчинки не вдалося», - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Нацслужба здоров'я нагадала, яких лікарів діти мають пройти перед школою

За даним фактом слідчий поліції вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження тривають слідчі дії. Обставини та причина смерті дитини встановлюються.

Як повідомляв Укрінформ, 26 серпня 13-річний учень 7-го класу однієї зі шкіл селища Пісківка Бучанського району на Київщині проходив уздовж вантажного потяга та виліз на вагон. Хлопця вдарило електрострумом - від отриманих травм він загинув на місці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-