СБУ провела антитерористичні навчання поблизу кордону з Білоруссю

СБУ провела антитерористичні навчання поблизу кордону з Білоруссю

Фото
Укрінформ
Служба безпеки України провела антитерористичні навчання поблизу кордону з Республікою Білорусь.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуці Управління СБУ у Волинській області.

За легендою тренувань, група умовних “диверсантів” планувала здійснити “підриви” на Рівненській атомній електростанції. Але “зловмисникам” не вдалося проникнути на територію АЕС, тож вони змушені були рятуватися втечею. “Диверсанти” намагалися дістатися території Волинської області та незаконно перетнути державний кордон, розділившись на дві групи.

Читайте також: СБУ впіймала на Донеччині бойовика «Оплоту»

Спецпризначенці СБУ викрили та затримали першу групу “диверсантів” поблизу пункту пропуску “Прикладники”. Другу знешкодили біля покинутої у лісі оборонної споруди.

СБУ провела антитерористичні навчання поблизу кордону з Республікою Білорусь / Фото: Управління СБУ у Волинській області

Навчання пройшли в умовах, максимально наближених до реальних. У них взяли участь представники регіональних підрозділів СБУ Волинської та Рівненської областей, волинські та рівненські підрозділи Національної гвардії, Держприкордонслужби, Національної поліції, Патрульної поліції.

Як повідомляв Укрінформ, у Київській області з 14 по 16 вересня відбудуться антитерористичні навчання. Можливе обмеження руху транспорту і пішоходів та перевірка документів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-