У хмельницькій лікарні залишаються семеро людей після отруєння в школі

У хмельницькій лікарні залишаються семеро людей після отруєння в школі

Укрінформ
У Хмельницькій інфекційній лікарні залишаються 7 пацієнтів, яких госпіталізували після масового отруєння у Хмельницькому НВО №1.

Про це на брифінгу розповів заступник Хмельницького міського голови Роман Примуш, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Перебіг хвороби у тих, кого госпіталізували до інфекційної лікарні, був середньої тяжкості. 15 хворих із НВО №1, які поступили до лікарні, проліковані. Фактично двоє виписані в п’ятницю, 6 – сьогодні, ще 7 завтра або післязавтра, в залежності від особливостей перебігу хвороби, будуть виписані», - зазначив Примуш.

За його словами, ситуація із масовим стабілізується. Крім цього, завершується лікування амбулаторних хворих і діти зможуть повернутися до навчального процесу.

Держпродспоживслужба вилучила з навчального закладу всі продукти, які були в харчоблоці для утилізації.

Читайте також: Отруєння в школі Хмельницького: у лікарні залишаються 15 людей

На директора НВО склали протокол про адміністративне правопорушення. Попередньо заклад перебуватиме на дистанційному навчанні до 22 вересня.

Як повідомляв Укрінформ, інцидент стався у Хмельницькому навчально-виховному об’єднанні №1. Увечері 7 вересня до лікарні звернулися батьки п’яти дітей з приводу харчового отруєння. Усі школярі скаржилися на блювання та болі у животі. У наступні дні кількість хворих перевищила сто осіб.

Поліція відкрила провадження за фактом ймовірного отруєння учнів початкової школи. Навчально-виховне об’єднання перейшло на дистанційне навчання.

Результати лабораторних досліджень показали, що причиною масового отруєння став золотистий стафілокок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-