Поліція запобігла спробі рейдерського збору урожаю на Вінниччині

Поліція запобігла спробі рейдерського збору урожаю на Вінниччині

Фото, відео
Укрінформ
У Вінницькій області правоохоронці запобігли спробі рейдерського збору урожаю.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Національної поліції. 

Зазначається, що від місцевих жителів надійшла інформація про те, що біля поля збираються невідомі агресивно налаштовані чоловіки.

У неділю, 12 вересня, в селі Плисків Погребищенської об’єднаної територіальної громади правоохоронці затримали 16 озброєних чоловіків віком від 20 до 45 років, жителів різних регіонів України, під час силової спроби заволодіти врожаєм місцевого сільгосптовариства.

За словами заступника начальника ГУНП у Вінницькій області Ігоря Волокітенка, у автомобілях правопорушників поліцейські вилучили пістолет, ножі, з ознаками холодної зброї, наркотичні речовини та інші предмети, заборонені у вільному обігу.

Читайте також: На Дніпропетровщині затримали банду рейдерів, яка тероризувала фермерів

Зловмисників доставили у відділення поліції для з’ясування обставин події. Автомобілі поміщено на арештмайданчик.

Вилучена зброя та наркотичні речовини направлені на експертизу.

Поліція запобігла спробі рейдерського збору урожаю на Вінниччині / Фото: Національна поліція

Слідством розпочаті кримінальні провадження за трьома статтями Кримінального кодексу: ст. 356 (самоправство), ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч.1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). За такі злочини передбачено покарання до 7 років позбавлення волі.

Як повідомляв Укрінформ, 3 квітня правоохоронці припинили спробу рейдерського захоплення сільськогосподарського підприємства у Гребінківському районі Полтавської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-