Суд залишив під вартою бабусю померлого від травм хлопчика

Суд залишив під вартою бабусю померлого від травм хлопчика

Укрінформ
Апеляційний суд Черкаської області залишив під вартою Вікторію Лясову, нерідну бабусю померлого у Черкасах від численних травм 7-річного хлопчика.

Про це повідомляє Черкаський апеляційний суд на своїй сторінці у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"10 вересня 2021 року Черкаський апеляційний суд розглянув скаргу захисника підозрюваної у вчиненні кримінального правопорушення щодо залишення малолітньої дитини в небезпеці. Це спричинило тяжкі наслідки – смерть дитини. Суд залишив без змін ухвалу слідчого судді Соснівського районного суду м. Черкас від 31 серпня 2021 року, за якою до підозрюваної застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою", - йдеться у повідомленні

Суд відбувався в закритому режимі на прохання арештованої.

Як повідомлялося, 24 серпня в Черкаську обласну лікарню «швидка» привезла 7-річного хлопчика з численними травмами. Підозрювали, що дитину покусали собаки. Бабуся (мати вітчима хлопчика) стверджувала, що він впав із купи цегли й травмувався.

Мати з вітчимом дитини під час трагедії перебували в Києві.

Читайте також: У смерті 7-річного хлопчика з Черкас винні люди, а не собаки — Сущенко

5 вересня хлопчик помер, не приходячи до тями. Поліція відкрила два кримінальні провадження.

31 серпня Соснівський суд Черкас ухвалив узяти під варту на 60 діб матір вітчима хлопчика. 4 вересня під варту на 60 діб відправили й нерідного дідуся (батька вітчима) померлого хлопчика.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-