У смерті 7-річного хлопчика з Черкас винні люди, а не собаки — Сущенко

У смерті 7-річного хлопчика з Черкас винні люди, а не собаки — Сущенко

Укрінформ
Перший заступник голови Черкаської обласної ради Роман Сущенко стверджує, що смерть 7-річного хлопчика з Черкас наступила внаслідок дій людей, а не укусів собак.

Про це він написав у своїй сторінці у Фейсбуці.

“Маю інсайд щодо причин загибелі у Черкасах хлопчика 2014 року народження, який потрапив до лікарні у важкому стані та був у термінальній комі і помер 5 вересня.

Джерела в слідчих органах підтверджують, що висновки судово-медичної експертизи констатують причину смерті — вона не має жодного зв'язку з дією тваринного походження. З етичних міркувань не вдаватимуся в подробиці результатів розтину. Так само, не можу розкрити таємницю слідства. Разом з тим, наявна інформація майже стовідсотково засвідчує смерть внаслідок злочинних, брутальних дій людини (скоріше нелюдів).

Сподіваюсь, що правоохоронні органи Черкаської області/міста завершать неупереджене і об'єктивне розслідування і передадуть справу до суду, а суд ухвалить справедливе рішення і покарає винних у загибелі Андрійка”, — написав Сущенко.

Читайте також: Поліція Черкас назвала причину смерті скаліченого 7-річного хлопчика

Як повідомляв Укрінформ, 24 серпня до реанімаційного відділення Черкаської обласної лікарні був доправлений 7-річний хлопчик. У нього були численні садна на тілі, гематома лобної частини голови, рвана рана нижньої губи та вуха, дефекти тканин на лівому стегні. Лікарі також виявили пролежні на тілі дитини.

Попередньо озвучувалася версія, що хлопчика, нібито, покусали собаки.

Бабуся стверджувала, що він упав із купи цегли й травмувався. Батьки дитини під час трагедії перебували в Києві.

Поліція відкрила два кримінальні провадження.

31 серпня Соснівський суд Черкас ухвалив узяти під варту на 60 діб нерідну бабусю хлопчика, а 4 вересня – її чоловіка. Обом повідомили про підозру за фактом залишення малолітньої дитини в небезпеці, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 3 ст. 135 Кримінального кодексу України).

5 вересня хлопчик, який перебував у термінальній комі, помер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-