У Бахмуті реконструюють три школи - фото

У Бахмуті реконструюють три школи - фото

Велике будівництво
Укрінформ
У Бахмуті на Донеччині за програмою «Велике будівництво» триває реконструкція трьох загальноосвітніх шкіл, а четверту планують реконструювати в 2022 році.

Як передає Укрінформ, про це 9 вересня повідомили в Донецькій обласній держадміністрації

Зазначається, що нині реалізують проєкти з реконструкції загальноосвітніх шкіл №11, №12 та №8 у м. Бахмуті. Фінансування відбувається за рахунок коштів субвенції держбюджету місцевим бюджетам на реалізацію проєктів у межах кредитної програми для відновлення України.

До кінця цього року за рахунок обласного бюджету на умовах співфінансування з міського бюджету планується придбати меблі для навчальних кабінетів цих закладів, актової зали та їдальні, оснастити медичний кабінет.

Завершення реалізації цих комплексних проєктів створити комфортні умови для навчання понад 3 000 учнів.

Читайте також: На Дніпропетровщині відремонтували ліцей

В ОДА також повідомили, що в Бахмутській загальноосвітній школі № 24 за рахунок коштів обласного та міського бюджетів планується у 2022 році реалізувати комплексний проєкт з реконструкції за програмою «Велике будівництво». Загальна вартість проєкту - 94,9 млн грн, проєкт розрахований на 2 роки.

Проєкт передбачає заміну та утеплення покрівлі, термомодернізацію фасаду будівлі, заміну віконних та дверних блоків, оздоблення внутрішніх приміщень будівлі закладу, благоустрій прилеглої території. Реалізація цього проєкту дозволить створити новий освітній простір для 780 учнів Бахмута.

Як повідомлялося, програма Президента «Велике будівництво» у 2021 році спрямована на проєкти соціальної інфраструктури та на економічний розвиток регіонів. За словами міністра розвитку громад та територій Олексія Чернишова, цьогоріч за програмою буде завершено близько 300 об’єктів соціальної інфраструктури.

Фото: dn.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-