На Хмельниччині п’ятьох циркових ведмедів передали до реабілітаційного центру «Арден»

На Хмельниччині п’ятьох циркових ведмедів передали до реабілітаційного центру «Арден»

Відео
Укрінформ
На Хмельниччині власник родини ведмедів віддав самку із самцем та трьох їхніх ведмежат до реабілітаційного центру «Парк хижаків «Арден».

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив директор «Парку хижаків «Арден» та голова ГО «Еко-Галич» Володимир Бучко.

«Нарешті родина ведмедів Пальохіна в Реабілітаційному центрі «Парк хижаків «Арден». Власник передав до парку на тимчасове утримання п’ятьох ведмедів: самку з самцем та трьох їхніх ведмежат", - повідомив він.

За словами Бучка, власник родини ведмедів передав тварин після рішення суду про вилучення тварин, яке намагались оскаржити.

«Це – циркові ведмеді. Вони жили у чоловіка два роки у неналежних умовах, зважаючи на вимоги до площі утримання тварин, а це – 200 кв. м на одного. Ведмеді – здорові, граються. Малеча вже дереться на дерева», - розповів директор парку.

Читайте також: Джекпот для Мальвіни та Михасика: бій за права ведмедів триває

Наразі в реабілітаційному центрі «Арден» живуть 24 ведмеді та дві зграї вовків.

Відомо, що ГО «Еко-Галич» та Реабілітаційний центр «Парк хижаків «Арден» співпрацюють з метою лікування травин та розвитку Реабілітаційного центру.

Реабілітаційний центр «Парк хижаків «Арден» знаходиться на Хмельниччині, на території НПП «Подільські Товтри». Площа центру складає 32 га. Його відвідувачі можуть спостерігати за тваринами з лісового мосту, зведеного на висоті 5 м над парком, протяжністю майже 1 км.

Раніше повідомлялося, що конфіскованих судом ведмедів з Хмельницького не приймав жоден притулок.

Фото заставочне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-