В Умані біля водойм, де хасиди проводять ритуали, чергують водолази

В Умані біля водойм, де хасиди проводять ритуали, чергують водолази

Фото
Укрінформ
В Умані Черкаської області під час святкування Рош га-Шана біля водних об'єктів, у яких хасиди проводять обряди, чергують водолази на човнах.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ДСНС.

Зазначається, що 7 вересня рятувальники продовжили проводити інформаційно-роз‘яснювальну роботу серед прочан, у тому числі щодо безпечного перебування на воді.

“Під час святкувань Рош га-Шана велика кількість гостей проводить обряди омовіння біля водних об’єктів. Зокрема, одним із таких улюблених місць відпочинку прочан є кар’єр. Разом з тим, для швидкого реагування на надзвичайні події та ситуації, які можуть статися під час купання, біля водойм розміщені рятувальні пости, де чергують водолази на човнах”, - йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що у разі необхідності фахівці ДСНС зможуть оперативно зреагувати на надзвичайну ситуацію та надати кваліфіковану допомогу.

Читайте також: Другий день Рош га-Шана в Умані: поліція не допустила грубих порушень

Як повідомлялося, на святкування Рош га-Шана до міста Умань прибули більше 29 тисяч паломників-хасидів. Вулиці міста під час іудейського Нового року у цілодобовому режимі патрулюють близько тисячі правоохоронців.

У районі паломництва раніше було розгорнуто ситуаційний центр поліції, що дає змогу злагодженому та ефективному обміну оперативною інформацією між всіма службами.

Також в Умані працює міжвідомчий оперативний штаб, до складу якого увійшли представники Нацполіції, ДСНС, Нацгвардії та Державної міграційної служби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-