Другий день Рош га-Шана в Умані: поліція не допустила грубих порушень

Другий день Рош га-Шана в Умані: поліція не допустила грубих порушень

Укрінформ
Поліціянти не допустили правопорушень під час святкування другого дня іудейського Нового року в Умані Черкаської області.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Нацполіція.

«Правопорушень і надзвичайних подій не допущено. Ситуацію на території міста контролюють правоохоронці, працює ситуаційний центр та оперативний штаб. Ситуація відстежується завдяки камерам відеоспостереження на території паломницького кварталу, а також із повітря – з допомогою квадрокоптерів. Завдяки злагодженій роботі всіх працівників правоохоронних органів та взаємодії між службами ситуація на території міста спокійна», - зазначив начальник Головного управління Національної поліції в Черкаській області Михайло Куратченко.

Читайте також: В Умані хасиди розклали багаття на балконі – готували обід

Поліціянти продовжують забезпечувати безпеку паломників-хасидів.

У місцях масового перебування хасидів чергують патрулі, поліція діалогу, кінологи, вибухотехніки, спецпризначенці, оперативні підрозділи та придані сили, які прибули у складі зведених загонів.

Як повідомляв Укрінформ, на святкування Рош га-Шана до міста Умань прибули більше як 29 тисяч паломників-хасидів. Вулиці міста під час іудейського Нового року у цілодобовому режимі патрулюють близько тисячі правоохоронців.

Читайте також: Рош га-Шана: поліція розповіла, як пройшли святкування в Умані

У районі паломництва раніше було розгорнуто ситуаційний центр поліції, що дає змогу злагодженому та ефективному обміну оперативною інформацією між всіма службами.

Також в Умані працює міжвідомчий оперативний штаб, до складу якого увійшли представники Нацполіції, ДСНС, Нацгвардії та Державної міграційної служби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-