На Харківщині реконструювали міст через Сіверський Донець

На Харківщині реконструювали міст через Сіверський Донець

Велике будівництво
Укрінформ
У Харківській області після реконструкції за програмою Президента України «Велике будівництво» відкрили міст через річку Сіверський Донець у м. Чугуєві.

 Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба Харківської облдержадміністрації.

«Реконструйований міст через річку Сіверський Донець ввели в експлуатацію. Роботи з відновлення штучної споруди на автомобільній дорозі державного значення Н-26 Чугуїв – Мілове проводилися у межах програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», - йдеться у повідомленні.

За інформацією Служби автомобільних доріг (САД) у Харківській області, поточний середній ремонт мосту почали в кінці лютого, роботи тривали до кінця серпня.

Читайте також: «Велике будівництво» у Слов’янську: капремонт доріг триває у дві черги

«Протягом п’яти місяців було проведено ремонт правого та лівого проїзду, а саме: заміна мостового полотна з влаштуванням монолітної накладної плити, гідроізоляції, асфальтобетонного покриття у двох шарах, виконано ремонт опор та прогонових будов. Крім цього, на мосту встановлено нове перильне та бар’єрне огородження, влаштовано водовідведення та покриття на тротуарах із зносостійкого сучасного матеріалу», - зазначили у САД.

Реконструйований міст через річку Сіверський Донець у Чугуєві ввели в експлуатацію / Фото: Харківська ОДА

Міст через р. Сіверський Донець розташований на автомобільній дорозі Н-26 на виїзді з м. Чугуїв у напрямку с. Малинівка. Його побудували у 1989 році й до 2021 року капітально не ремонтували. Довжина споруди – 108,94 м.

Читайте також: Укравтодор завершує ремонт дороги до курортної Кирилівки

Як повідомляв Укрінформ, за програмою «Велике будівництво» в країні триває оновлення мостів. До кінця 2021 року разом із 6 500 км доріг відбудують 150 мостів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-