В Умані почав роботу оперативний штаб, який подбає про порядок на Рош га-Шана

В Умані почав роботу оперативний штаб, який подбає про порядок на Рош га-Шана

Фото
Укрінформ
В Умані Черкаської області запрацював міжвідомчий оперативний штаб для вчасного реагування на події під час святкування Рош га-Шана.

Про це повідомили в пресслужбі Нацполіції, передає Укрінформ.

До штабу ввійшли представники Нацполіції, ДСНС, Нацгвардії та міграційної служби. Очолює його начальник ГУНП в Черкаській області Михайло Куратченко.

В очікуванні Рош га-Шана: в Умані запрацював міжвідомчий штаб / Фото: npu.gov.ua

Як розповів заступник голови Нацполіції Олександр Фацевич, зокрема визначено основні завдання із забезпечення правопорядку у місці паломництва та організації реагування на всі події, у тому числі техногенного характеру.

Читайте також: Рош га-Шана в Умані: поліція чергуватиме цілодобово

Зазначається, що правоохоронці перевірили організацію несення служби на локаціях, де проходять заходи з відзначення Рош га-Шана, та роботи ситуаційного центру Національної поліції.

Як повідомляв Укрінформ, за прогнозами Нацполіції, на святкування Рош га-Шана до Умані прибудуть близько 50 тисяч прочан, зараз у місті їх уже близько 10 тисяч.

Читайте також: В очікуванні Рош га-Шана: прикордонників учили виявляти підроблені паспорти Ізраїлю

До Умані також приїхали 11 поліцейських з Ізраїлю, які спільно з українськими правоохоронцями нестимуть службу в місцях компактного проживання та паломництва хасидів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-