Ізраїльські поліцейські прибули до Умані

Ізраїльські поліцейські прибули до Умані

Фото, відео
Укрінформ
До Умані прибули 11 поліцейських з Ізраїлю, які спільно з українськими правоохоронцями нестимуть службу в місцях компактного проживання та паломництва брацлавських хасидів.

Про це повідомляє офіційний сайт Національної поліції, передає Укрінформ.

Ізраїльські правоохоронці пройшли інструктаж, який провів заступник начальника Головного управління Національної поліції в Черкаській області Сергій Коваленко.

“Усім присутнім доведена інформація щодо дотримання законності та правил безпеки, а також рекомендації щодо забезпечення карантинних вимог”, - зазначив Коваленко.

Начальник Головного управління Національної поліції в Черкаській області Михайло Куратченко показав ізраїльським колегам Міжнародну поліцейську станцію та малий ситуаційний центр, який оснащений всіма технічними можливостями для контролю й безпеки на вулицях під час святкування юдейського нового року. Також правоохоронці спільно обстежили район паломництва.

Читайте також: Прикордонники готуються до прибуття хасидів в Умань

Поліцейські з Ізраїлю, разом з українськими правоохоронцями, до 11 вересня стежитимуть за порядком під час святкування Рош га-Шана.

Цього року очікується приїзд до Умані 50 тисяч брацлавських хасидів з усього світу. Урочистості триватимуть з 6 по 8 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-