На Закарпатті відкрили центр вакцинації у приміщенні облради

На Закарпатті відкрили центр вакцинації у приміщенні облради

Фото
Укрінформ
У приміщенні Закарпатської обласної ради в Ужгороді відкрили центр вакцинації, щоб розвантажити навчальні та культурні заклади міста, де вони діяли досі.

Про це у Фейсбуці повідомив голова Закарпатської обласної ради Олексій Петров, передає Укрінформ. 

“Погодив облаштування Центру вакцинації в адмінбудинку облради. Віднині вчителі, лікарі і всі охочі закарпатці можуть отримати відповідну вакцину проти COVID-19 в атріумі будівлі Закарпатської обласної ради”, - повідомив Петров.

За його словами, із початком нового навчального року це особливо важливий крок, який дозволить розвантажити навчальні, освітні й культурні установи, де досі розташовувалися такі центри вакцинації задля старту нормального освітнього процесу. Таким чином вдасться вберегти та не наражати на небезпеку дітей та вчителів, переконаний голова облради.

Читайте також: У Харкові відкривають ще три пункти COVID-вакцинації

Також, на думку Петрова, облаштування Центру вакцинації у приміщенні обласної ради надасть змогу вакцинуватися якомога більшій кількості краян у одній локації.

Раніше такий же Центр вакцинації відкрили у приміщенні міської ради в Ужгороді на площі Поштовій, 3.

На Закарпатті станом на 1 вересня другою дозою щеплено 82 095 громадян, першою — 133 679. За добу 31 серпня у регіоні вакцинувалися понад 3,5 тисячі осіб.

В Україні минулої доби проти коронавірусної хвороби COVID-19 вакцинували 157 049 осіб. Від початку вакцинальної кампанії щеплено 5 413 772 людини.

Фото: Олексій Петров, ФБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-