У Новій Каховці збудували центр надання адміністративних послуг

У Новій Каховці збудували центр надання адміністративних послуг

Велике будівництво
Укрінформ
На Херсонщині за програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» завершено спорудження нової будівлі центру надання адміністративних послуг у місті Нова Каховка.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Херсонської обласної державної адміністрації.

Зазначається, що офіційне відкриття ЦНАПу, споруду якого виконано на 100%, заплановано до Дня міста, який відзначається в останню неділю вересня. До цього часу там потрібно встановити необхідне обладнання, яке дозволить приймати відвідувачів.

«Якісні та комфортні послуги мають бути доступними для всіх. У ЦНАПі можна оформити необхідні документи не відвідуючи десятки установ, а прийти й отримати необхідну довідку швидко та на місці. Це буде установа перш за все для людей, де кожен відчуватиме повагу до себе й отримуватиме якісне обслуговування», — наголосив голова ОДА Сергій Козир.

ЦНАП у Новій Каховці містить окремі приміщення фронт-офісу та бек-офісу, відкритий простір у зоні обслуговування, комфортні місця для очікування та обслуговування, у тому числі осіб з обмеженими можливостями. Записатись на відвідування центру буде можливо онлайн.

Читайте також: У Дніпрі завершується реконструкція дитячої лікарні

ЦНАП розрахований на щоденний прийом 140-150 відвідувачів. Скористатися ним зможуть понад 70 тисяч мешканців міської громади та наближених населених пунктів.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський зазначав, що завдяки програмі «Велике будівництво» було створено 200 тисяч нових робочих місць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-