У Дніпрі горіли торговельні павільйони

У Дніпрі горіли торговельні павільйони

Фото, відео
Укрінформ
Рятувальники ліквідували у Дніпрі займання торговельного павільйону, яке сталося у середу і яке розповсюдилося ще на дві торговельні точки.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

“1 вересня о 04:23 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про займання торговельного павільйону на вулиці Данила Галицького Новокодацького району міста Дніпро. За вказаною адресою направлені відділення 4-ої державної пожежно-рятувальної частини 8-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області”, - йдеться у повідомленні.

Рятувальники встановили, що зайнявся один із торговельних павільйонів, але спільним дахом вогонь розповсюдився на ще дві торгівельні точки.

“Через поширення займання до місця пожежі додатково залучено відділення 2-ої державної пожежно-рятувальної частини 8-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області. Пожежу локалізовано о 04:23 та ліквідовано о 5:20”, - уточнюється у повідомленні.

Вогнем знищено один з торговельних павільйонів та продукцію всередині, а також пошкоджено дах двох суміжних торговельних павільйонів і товар усередині них. Загальна площа пожежі склала 80 кв.м.

До гасіння займання було залучено 13 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Читайте також: На Луганщині спалахнула лісова пожежа

Внаслідок цієї події загиблих та постраждалих немає.

Як повідомлялося, 31 серпня на Закарпатті рятувальники ліквідували пожежу в іршавському готельно-ресторанному комплексі, яка сталася у вівторок.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-