На Житомирщині відремонтували міст через річку Тетерів

На Житомирщині відремонтували міст через річку Тетерів

Велике будівництво
Укрінформ
На Житомирщині в межах програми Президента «Велике будівництво» відремонтували міст через річку Тетерів, що забезпечує сполучення з трасою Київ - Чоп.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Житомирську ОДА.

«На Житомирщині відкрили відремонтований міст через річку Тетерів на дорозі Коростишів – Київ - Чоп, біля села Городське. Цей міст забезпечує сполучення з міжнародною трасою М-06 для жителів сіл Козіївка, Городське та Новогородецьке Старосілецької громади. Крім того, він є частиною альтернативного маршруту, який забезпечує рух транспорту у напряму з Києва до західного кордону нашої держави у випадку тимчасового обмеження руху міжнародною трасою», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на мосту також облаштували для пішоходів тротуари та металеве бар’єрне огородження. Загальна вартість проєкту становить понад 33 млн грн.

Окрім цього, в області за програмою «Велике будівництво» відремонтували 6 км автошляху Коростишів – Кошарища у Коростишівській громаді.

Ремонт провели за стандартами автошляхів другої категорії з багатошаровим покриттям, освітленням, острівцями безпеки та сповільнення руху. На дорозі зміцнили узбіччя, влаштували тротуари та дорожнє огородження, встановили 2 автобусні зупинки та 12 посадкових майданчиків.

Читайте також: Укравтодор отримає $376 мільйонів кредиту на «Велике будівництво»

Як повідомляв Укрінформ, програма «Велике будівництво» у 2021 році спрямована на проєкти соціальної інфраструктури та на економічний розвиток регіонів. За словами міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова, цьогоріч у межах програми буде завершено близько 300 об’єктів соцінфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-