Прикордонники затримали на Буковині нелегалів з Афганістану й Пакистану

Прикордонники затримали на Буковині нелегалів з Афганістану й Пакистану

Відео
Укрінформ
У Чернівецькій області біля кордону з Румунією затримали нелегальних мігрантів з Афганістану та Пакистану,  які мали намір потрапити до ЄС.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Держприкордонслужба.

"Завчасну інформацію щодо переправлення нелегальних мігрантів через  кордон з України в Румунію надали оперативники Держприкордонслужби. Згодом наряд відділу "Порубне" разом з оперативними співробітниками, Нацполіцією та за силової підтримки спецпідрозділу "Дозор" в районі перехрестя доріг Багринівка - Ст. Вовчинець  - Черепківці, що за кілометр від кордону, зупинили "Шкоду". У легковику знаходилися водій, громадянин України, та чотири іноземці", - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, пасажири - троє чоловіків та жінка - документів не мали. Під час бесіди прикордонники з’ясували, що чоловіки з Пакистану, а їх супутниця - з Афганістану.

Затриманих іноземців доставили до пункту тимчасового утримання Чернівецького прикордонного загону.

Читайте також: Біля кордону з Румунією знайшли застреленим прикордонника

Стосовно переправника, зазначають у ДПСУ, до Нацполіції надіслано повідомлення за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 332 Кримінального кодексу (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України).

Як повідомлялося, у ході операції "Карпати-2021" правоохоронці затримали 114 порушників закону, в тому числі 49 нелегальних мігрантів.

Фото: dpsu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-