У Кривому Розі хочуть провести експертизу психічного стану загиблого мера Павлова

У Кривому Розі хочуть провести експертизу психічного стану загиблого мера Павлова

Укрінформ
Депутатка Криворізької міської ради Вікторія Третяк подала звернення про необхідність проведення судово-психологічної експертизи психічного стану загиблого міського голови Кривого Рогу Костянтина Павлова.

Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“Сьогодні подала звернення про необхідність проведення судово-психологічноі експертизи психічного стану загиблого (посмертно). У зв‘язку з резонансом події і масою провокацій на різних версіях розвитку подій вкрай важливо всебічно і комплексно дослідити всі факти і обставини кримінальної справи, пов'язаної з загибеллю нашого Мера Костянтина Павлова”, - йдеться у дописі.

Читайте також: Загибель мера Кривого Рогу: поліція не знає, як відео з камер спостереження потрапило у мережу

Правоохоронці мають дослідити емоційний стан загиблого Павлова перед загибеллю, можливі мотиви його поведінки.

Як раніше повідомлялось, міського голову Кривого Рогу Костянтина Павлов було знайдено, із вогнепальним пораненням, на веранді його будинку. Розглядаються три версії щодо цієї події: вбивство, самогубство, необережне поводження зі зброєю. Поліція також не виключає, що Павлова довели до самогубства.

Сьогодні, 25 серпня, секретар Криворізької міської ради Олександр Котляр заявив про складання своїх повноважень. Новим секретарем Криворізької міської ради і в.о. мера міста обрано Юрія Вілкула.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-