На Львівщині зіткнулися два авто, серед загиблих - дитина

На Львівщині зіткнулися два авто, серед загиблих - дитина

Фото
Укрінформ
У ДТП у Львівській області троє осіб загинули і шестеро травмовані.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

24 серпня о 23:05 у с. Попелі Дрогобицького району на автодорозі Т-14-15 Мостиська - Самбір - Борислав сталося зіткнення двох легкових автомобілів. Внаслідок ДТП загинули троє осіб (тому числі дитина 2005 р.н.) і травмовані шестеро осіб (зокрема 2004 р.н.).

Постраждалих із травмами різного ступеня тяжкості госпіталізували.

До гасіння одного з автомобілів та деблокування залучалися 12 осіб і три одиниці техніки ДСНС.

Як повідомила у Фейсбуці поліція Львівської області, водія Volkswagen Passat, одного з учасників дорожньо-транспортної пригоди, затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

«Окрім трьох загиблих внаслідок зіткнення Volkswagen Passat та Volkswagen Golf, семеро осіб отримали тілесні ушкодження. Дорожньо-транспортна пригода сталась 24 серпня близько 23.00 на автодорозі Борислав-Самбір-Мостиська-Дрогобич у селі Попеля Дрогобицького району», - йдеться у повідомленні.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Volkswagen Passat, 19-річний мешканець Борислава, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де скоїв зіткнення з Volkswagen Golf, за кермом якого перебував мешканець того ж міста віком 40 років.

Внаслідок зіткнення водій Volkswagen Golf та двоє його пасажирів віком 16 та 20 років від отриманих травм померли на місці події. Тілесні ушкодження отримали ще троє пасажирів Volkswagen Golf - двоє 19-річних та одна віком 17 років. Ці постраждалі - жителі одного з сіл району, усі вони доставлені у лікарню. Також по медичну допомогу звернулись водій Volkswagen Passat та троє його пасажирок – мешканки Борислава віком 18, 19 та 22 роки.

Читайте також: На Львівщині зіткнулися три авто, серед постраждалих є дитина

Встановлено, що водій автомобіля Volkswagen Passat керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Він затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 7 до 10 років.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Як повідомляв Укрінформ, на Житомирщині у дорожньо-транспортній пригоді за участі двох легкових автомобілів загинули водій і його 10-річна донька.

Фото:@MVS.LVIV 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-