На Франківщині завершили будівництво Дороги єдності

На Франківщині завершили будівництво Дороги єдності

Велике будівництво
Укрінформ
В Івано-Франківській області завершили капітальний ремонт 14,4 км ділянки траси міжнародного значення М-30 Стрий – Ізварине, відремонтували 3 мости і 1 шляхопровід. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

«Нова дорога М-30 Стрий – Ізварине, яка об’єднала діючі автодороги М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка та М-04 Знам’янка – Луганськ, стала найпотужнішим швидкісним транспортним коридором країни завдовжки 1 400 км між західними і східними областями України», - пояснюють в автодорі.

Роботи за програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» розпочали у 2020 році. За цей час провели регенерацію старого дорожнього одягу, зміцнили основу і поклали асфальтобетон.

Крім того, відремонтували 3 мости і 1 шляхопровід, укріпили узбіччя, зробили тротуари, водовідведення і нанесли розмітку.

Читайте також: На Хмельниччині відремонтували дорогу місцевого значення

Як повідомляв Укрінформ, координатор «Великого будівництва», заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко зазначав, що маршрут М-30 Стрий – Ізварине, який також називають Дорогою Єдності, завершать до Дня незалежності. Створення маршруту стало флагманським проєктом інфраструктурної програми Президента Володимира Зеленського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-